Dakisolatie

Dakisolatie in Hoofddorp

Het is wellicht verrassend, maar de meeste warmte in uw huis gaat verloren via het dak. Hoewel dit niet volledig te vermijden is, kan goede dakisolatie dit aanzienlijk verminderen. Vraag nu een gratis offerte aan om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen.

De pluspunten van solide dakisolatie in en rond Hoofddorp

Een degelijk geïsoleerd dak brengt veel voordelen met zich mee, zowel voor uw financiën als voor het milieu. De grootste pluspunten zijn:

  • Verlaging van uw energiefactuur
  • Minder CO2-uitstoot, dus gunstig voor het milieu
  • Verhoging van de waarde van uw woning/pand

Omdat de meeste warmte uw huis via het dak ontglipt, kunt u vooral op stookkosten besparen. Als uw dak slecht geïsoleerd is, betekent dit namelijk dat u in de winter de verwarming onnodig hoog moet zetten. Dit kost niet alleen geld, maar leidt ook tot meer CO2-uitstoot.

Naast het besparen op stookkosten, zorgt goede dakisolatie voor nog een financieel voordeel. Het verhoogt namelijk de algemene waarde van uw woning of pand. Dit is zeker iets om rekening mee te houden als u overweegt uw huis te verkopen.

Subsidies

De overheid moedigt het isoleren van uw woning aan door middel van verschillende subsidies die meestal via uw gemeente kunnen worden aangevraagd. Het probleem hierbij is vaak dat het subsidiebudget net op is wanneer u de aanvraag indient. Daarnaast ervaren veel consumenten het aanvragen van deze subsidies als complex en tijdrovend. Wij nemen graag deze subsidieaanvraag volledig voor u over.

Bij een standaard tussenwoning kan de subsidie al snel oplopen tot zo’n € 750,00, die direct door ons in mindering wordt gebracht op de offerte. Bij een niet-standaard woning geldt het maximale subsidiebedrag van € 15,00 per m2.

U hoeft dus niet zelf de subsidie aan te vragen, maar ontvangt deze meteen als korting op ons offertebedrag.

Verschillende vormen van dakisolatie

Daken kunnen op diverse manieren geïsoleerd worden. De meest effectieve methode hangt af van de vorm, grootte en het type dakbedekking op het dak.

Een plat dak bijvoorbeeld vereist een andere aanpak dan een hellend/dak. Het materiaal dat gebruikt wordt, varieert ook per dak. Zo gebruiken we bijvoorbeeld glaswol, hardschuim en isolatiefolie.

Laat uw dak in en rond Hoofddorp isoleren

Bent u overtuigd van de vele pluspunten en van plan uw dak in de omgeving van Hoofddorp te laten isoleren? Of overweegt u een dakrenovatie en wilt u twee vliegen in één klap slaan? Dan staat Top Dakdekker Hoofddorp graag voor u klaar. Na een inspectie kunnen onze vakbekwame specialisten uw platte of hellende dak probleemloos van de best passende isolatie voorzien.

Vraag nu een gratis offerte en adviesgesprek aan om te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.